Printed from www.primodanmark.dk
Ny kllimatilpasningsportal på vej
Printervenlig udgave

Klimatilpasningsportalen er et væsentligt initiativ i regeringens Strategi for tilpasning til klimaændringer i Danmark, der blev offentliggjort i marts 2008.

Klimaportalen er det nye samlingspunkt for viden om tilpasning til fremtidens klima. Her kan du finde nyttige oplysninger og information, som kan inspirere borgere, kommuner og erhverv til en målrettet indsats. Den endelige portal forventes lanceret omkring 1. december 2008. Denne midlertidige hjemmeside samler så meget som muligt af den eksisterende viden og de analyser, som udgør grundlaget for regeringens strategi.

Portalen vil indeholde konkrete cases med eksempler på tilpasning samt beslutningsværktøjer. Den endelige klimatilpasningsportal vil indeholde information målrettet til både borgere, kommuner og erhvervsliv.

Portalen vil blive forankret i det tværgående Koordinationsforum for Klimatilpasning, hvor ni ministerier, Kommunernes Landsforening og Danske Regioner er repræsenteret.

Portalen vil blive etableret og drevet af Videncenter for Klimatilpasning, som er et andet nyt initiativ i regeringens klimatilpasningsstrategi.

Gå til klimatilpasningsportalen