Printed from www.primodanmark.dk
Globale risici - global resiliens
Printervenlig udgave

PRIMO Danmark og Foreningen af Kommunale Beredskabschefer inviterer i samarbejde med Selskab for Risikovurdering under Ingeniørforeningen og FN-forbundet i Danmark til et aftenseminar torsdag den 1. marts 2012 om globale risici og global robusthed. Seminaret tager udgangspunkt i World Economic Forum's rapport Global Risks 2012.

Der henvises til PRIMOs nyhedsbrev for januar 2012, der nærmere omtaler denne rapport.

I forbindelse med det årlige World Economic Forum i Davos udsendtes rapporten Global Risks 2012. Og som forberedelse til FN konferencen i Rio de Janeiro i juni 2012 udsendte FN's High Panel om global bæredygtighed for nylig sin rapport "Resilient People, Resilient Planet: A Future Worth Choosing".


Begge rapporter tegner et billede af en verden i krise, men skitserer også forskellige muligheder for at overvinde krisen og komme videre.


Med den dybe indbyrdes afhængighed landene, dens borgere og virksomheder har af hinanden, er der behov for at forholde sig til en nødvendig omstilling på mange niveauer. Hvordan?


Tid: Torsdag den 1. marts kl. 19-21.30

Sted: Ingeniørhuset, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V


Oplægsholdere:
Professor Ole Wæver, Københavns Universitet
Chefredaktør Bjarke Møller, Mandag Morgen
Generalsekretær Torleif Jonasson, FN-forbundet


Deltagergebyr: 100,- kr.

 

Tilmelding sker til Selskab for Risikovurdering via IDA's hjemmeside www.ida.dk eller på IDA's mødetilmelding på telefon 33 18 48 18