Printed from www.primodanmark.dk
Effektiv projektstyring
Printervenlig udgave

Ønsker I at få den fulde effekt af projektarbejdsformen?

Så er det nødvendigt, at alle involverede parter i organisationen har et fælles sprog for projekter, en fælles værktøjskasse, en fælles forståelse for hvad der karakteriserer godt projektarbejde og en afklaret rollefordeling.

Projektet Effektiv Projektstyring er gennemført af Ingeniørforeningen, IDA og Kommunernes Landsforening, KL, i tæt samarbejde med konsulentfirmaet Point of View.

Projektet har udviklet en Værktøjskasse, som udover en model for projektorganisering indeholder en række værktøjer til styring af projektporteføljer, projektorganisering, projektplanlægning og projektstyring.

Værktøjskassen er blevet afprøvet og tilpasset i samarbejde med projektets deltagere, som er ledere og medarbejdere fra Teknik og Miljøforvaltningerne i Billund, Hvidovre, Lejre, Ringsted og Viborg kommuner. Der er p.t. ved at blive etableret et ambassadørkorps bestående af ledere og medarbejdere fra de 5 deltagende kommuner. Ambassadørerne står i løbet af 2009 til rådighed for andre kommuner med erfaringsudveksling i projektorganisering samt brugen af Værktøjskassen. Kontaktdata på ambassadørerne vil blive offentliggjort her på siden.

Download værktøjskassen

Læs mere om projektet