Printed from www.primodanmark.dk
Gjensidige
Printervenlig udgave

Gjensidige leverer specialiserede forsikringsløsninger og dækker alle arter af skadeforsikring for stat, regioner og kommuner samt deres leverandører, partnere og medarbejdere. Hos os kan kunderne være sikre på at få skræddersyede forsikringsløsninger til en konkurrencedygtig pris, der matcher de krav, de stiller.

Ansatte i stat, regioner og kommuner kan tegne privatforsikring i Gjensidige. Det samme gælder ansatte i de erhvervsvirksomheder, der er forsikrede i Gjensidige.

Vi arbejder også målrettet med at forebygge og begrænse skadeudgifter hos vores kunder og har indgået aftaler med forskellige samarbejdspartnere, om bl.a. skadebegrænsning, indkøbsaftaler, risikostyring m.m. På risikostyringsområdet har vi et tæt samarbejde med European Institute for Risk Management (EIRM).

Gjensidiges vision er, at vi skal have det mest indgående kendskab til vores kunde, og vi skal være dem, der forstår kunden bedst. Det gør vi ved, at vi er nemme at komme i kontakt med. Vi er hjælpsomme, og vi arbejder enkelt, hurtigere og bedre. Vores mål er fortsat at være førende inden for specialiserede forsikringsløsninger.

Læs mere om Gjensidige på www.gjensidige.dk